Acid stearic vegetal

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Acid stearic vegetal

Acid stearic vegetal

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

5,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Stearic Acid


Acid stearic de origine vegetala, produs din ulei de palmier si samburi de palmier, din culturi nemodificate genetic


Punct de topire: 69,6ºC


Acidul stearic este un acid gras saturat prezent in mod natural in diferite proportii in compozitia unturilor (in general intre 28%-45%) si uleiurilor vegetale (in general max.5%).

Proprietati si indicatii:



  • co - emulsifiant: participa la emulsificare si imbunatatateste stabilitatea emulsiilor

  • efect emolient: inmoaie si netezeste pielea

  • nutritiv

  • efect de protectie (filmogen): datorita structurii sale formeaza un film protector la suprafata pielii, ceea ce impiedica deshidratarea acesteia

  • surfactant natural



Utilizare:
Se topeste impreuna cu celelalte uleiuri/unturi vegetale sau ceruri si se incorporeaza in faza uleioasa a emulsiilor.

Precautii de utilizare:



  • a se evita inhalarea

  • a se evita contactul cu ochii

  • a nu se lasa la indemana copiilor