Ceai verde - extract fluid

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ceai verde - extract fluid

Extract de CEAI VERDE (extract fluid)

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

6,50 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extract fluid concentrat din frunze de ceai verde (Camelia sinensis (L.) Kuntze), obtinut prin macerarea plantei uscate in alcool etilic din cereale si apa.


Activ cosmetic bogat in polifenoli, taninuri si cafeina. Reputatia extractului de ceai verde este legata  in principal de proprietatile sale antiaging si de favorizare a slabirii. Stimuleaza lipoliza si drenarea lichidelor in exces, favorizand remodelarea corporala.


Are proprietati antioxidante, emoliente, purifiante si astringente, activeaza microcirculatia cutanata.


Activ cosmetic concentrat cu urmatoarele functii demonstrate in literatura de specialitate:



  • antioxidant 

  • tonifiant 

  • astringent folosit in produsele de remodelare corporala (lipolitic) 


Produs in U.E. de catre un producator de extracte farmaceutice si cosmetice


INCI: Aqua, Ethanol, Camelia sinensis leaf extract 


Proprietati:


Pentru piele:
- datorita efectului astringent si antioxidant asupra pielii, extractul de ceai verde elimina impuritatile si purifica pielea in profunzime, redand vitalitate pielii
- combate imbatranirea cutanata prin actiunea polifenolilor cu rol antioxidant, ce neutralizeaza radicalii liberi
- datorita taninurilor pe care le contine, extractul de ceai verde contribuie la reducerea dimensiunii porilor, intareste structura epidermala a acestora si reda fermitate pielii
- ajuta la mentinerea unei hidratari optime a epidermului, ceea ce reda pielii elasticitatea si catifelarea naturala
- stimuleaza lipoliza, ajutand la "topirea" depozitelor de grasime din hipoderm


Pentru par:


- fiind bogat in polifenoli cu rol antioxidant si cafeina, extractul de ceai verde contribuie la intarirea foliculilor pilosi si reduce caderea parului!


Pentru ingrijirea orala:


- extractul ce ceai verde este recunoscut pentru activitatea de prevenire a cariilor dentare
- antibacterian fiind, actioneaza asupra florei bacteriene bucale si contribuie la comabaterea halenei
- are actiune antiinflamatoare asupra gingiilor


Utilizari:


- produse de remodelare corporala si anticelulitice
- produse antiaging, produse pentru ingrijirea pielii mature, devitalizate, ridate
- produse pentru ingrijirea pielii supuse poluarii atmosferice sau chimice (medii toxice, fum de tigare etc)
- produse pentru pielea grasa cu tendinta acneica
- produse pentru ingrijirea parului
- pentru a combate caderea parului
- in produse de igiena orala destinate dintilor sensibili
- in produse de igiena orala pentru combaterea halenei


Dozaj: 1% - 5%
In emulsii se adauga in faza de racire, cand temperatura a scazut sub 35°C.


Aspect: lichid de culoare verde inchis


Date de siguranta:


Produs concentrat!
A nu se folosi nediluat!
Uz extern!
A nu se ingera!
A nu se lasa la indemana copiilor!