Ulei (extract) de CENTELLA ASIATICA

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ulei (extract) de CENTELLA ASIATICA

Ulei (extract) de CENTELLA ASIATICA

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

12,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extract obtinut din planta intreaga de Centella Asiatica (denumita si Gotu Cola), prin macerarea plantei uscate in ulei de migdale.


INCI: Prunus amygdalus dulcie oil, Centella Asiatica Extract.


Dozaj: 1% - 50%


Aspect: ulei de culoare verde-deschis, de vascozitate medie


Date de siguranta:


Produs concentrat!
A nu se folosi nediluat!
Uz extern!
A nu se ingera!
A nu se lasa la indemana copiilor!