Extract CO2 de morcov

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract CO2 de morcov

Extract CO2 de morcov

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

13,80 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract


 Extract 100% natural, obtinut din radacini de morcov prin extractie cu dioxid de carbon,  standardizat cu ulei de jojoba si stabilizat cu ajutorul extractului de rozmarin.


Extractul CO2 de morcov este un produs foarte concentrat: pentru obtinerea unui kilogram de extract se folosesc intre 9 si 11 de kilograme de morcovi.


Se prezinta sub forma unui lichid uleios de culoare rosu inchis, cu miros caracteristic.


La temperaturi scazute se solidifica (datorita uleiului de jojoba).


Proprietati si indicatii


Extractul CO2 de Morcov este un activ cosmetic de exceptie, foarte bogat in carotenoizi.


Contine:



  • intre 0,15 -0,21 % beta-caroten corespunzand la 2500 - 3500 i.U. provitamina A

  • alpha, beta-,gamma-, delta-, epsilon-caroten

  • licopen

  • flavone liposolubile

  • ulei de jojoba cu rol de hidratare a pielii

  • extract de rozmarin cu rol de antioxidant


Datorita concentratiei ridicate de carotenoizi  si a multitudinii acestora (caroteni, lycopen, flavone), extractul de morcov are proprietati antioxidante si antiinflamatoare, fiind un ingredient de nelipsit in produsele:


-          pentru ingrijirea pielii inainte si dupa plaja, pentru ca asigura un bronz uniform; totodata bronzul „fixat” de extractul de morcov dureaza mai mult decat bronzul obisnuit pentru ca extractul de morcov previne arderea si, ulterior, decojirea pielii


-          produse de plaja (completeaza actiunea filtrelor solare, protejand celulele pielii de actiunea  radiatiilor UV)


-          produse antirid si antiaging


-          produse pentru tenul obosit, matur, sensibil; extractul de morcov folosit pe perioade mai lungi de timp reda luminozitatea tenului obosit, contribuie la reinnoirea celulara a tenului matur si diminueaza iritatiile tenului sensibil


 


Utilizari:



  • creme si uleiuri ce pregatesc pielea pentru bronzare

  • lotiuni si creme de plaja

  • uleiuri, creme si unturi de corp ce ingrijesc pielea dupa plaja si prelungesc bronzul

  • creme si serumuri antirid si antiaging

  • cu rol de colorant in creme si emulsii carora le confera o culoare tonica, de la galben intens la portocaliu, in functie de dozaj

  • creme si lotiuni pentru tenul matur, tern, lipsit de vitalitate


Mod de utilizare: se introduce in emulsii in faza finala, la temperaturi mai mici de 40º C


Dozaj: 1 – 10%


Modalitate de pastrare: in loc uscat si racoros, ferit de lumina; preferabil la frigider