Extract antioxidant CO2 de rozmarin

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract antioxidant CO2 de rozmarin

Extract antioxidant CO2 de rozmarin

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

9,90 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract


Produsul are proprietati antioxidante, antimicrobiene si antiinflamatoare, fiind utilizat pentru dubla sa actiune:



  • asupra pielii: antioxidant si antiinflamator (introdus in compozitii cosmetice)

  • de intarziere a proceselor oxidante (rancezire) ale: 


- compozitiilor cosmetice anhidre sau emulsiilor ce contin o faza grasa
- sapunurilor produse prin metoda la rece cu un procent mai ridicat de supraingrasare, in special in situatia supraingrasarii cu uleiuri vegetale cu un continut ridicat de acizi grasi polinesaturati 
- carotenoizilor 
- uleiurilor esentiale
etc.


Produs cosmetic si food grade, 100% natural, obtinut in conformitate cu Regulamentul CE 1334/2008 privind aromele si anumite ingrediente cu proprietăți aromatizante destinate utilizării în produsele alimentare.


Obtinut prin extractie cu dioxid de carbon supercritic (dioxid de carbon in stare fluida, prin mentinerea peste nivelul de temperatura si presiune critica), un procedeu modern si ecologic agreat de organismele de certificare pentru cosmeticele organice (NU sunt folositi alti solventi, saruri anorganice, metale grele, etc). Extractul este standardizat in ulei de floarea soarelui organic.


Contine in principal compusi antioxidanti (continut de 14,1% diterpene fenolice - compusi antioxidanti), uleiuri esentiale < 2%, etanol < 2%, apa < 1%, ulei de floarea soarelui organic, ceruri.


Se prezinta sub forma unui lichid maron inchis, vascos la temperatura camerei, cu aroma specifica, discreta. La temperaturi scazute sau dupa o perioada mai indelungata de pastrare la temperatura camerei isi pierde abilitatea de a curge; prin reincalzire la 40°C isi recapata consistenta uleioasa.


Solubil in ulei


Utilizare in compozitii cosmetice, uleiuri si unturi vegetale:


- 0,05-0,1% in situatia compozitiilor, a uleiurilor si unturilor vegetale cu un continut ridicat de acizi grasi saturati


- 0,2-0,4% in situatia compozitiilor si a uleiurilor vegetale cu un continut ridicat de acizi grasi polinesaturati


 



Formula 1 - Crema de zi pentru ten normal 
si/sau matur "Trandafiri si Argan"