Extract de LAPTISOR de MATCA

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract de LAPTISOR de MATCA

Extract de LAPTISOR de MATCA (extract glicerinic)

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

7,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extractul  glicerinic de laptisor de matca este un activ cosmetic nutritiv, mineralizant, antioxidant, revitalizant si antiaging.


INCI: Glycerin, Aqua, Royal Jelly Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate 0,20 %


Acest extract este o suspensie de laptisor de matca în glicerină. În cosmetice, laptisorul de matca este ingredientul emblematic al produselor anti-îmbătrânire ale multor companii mari.
Laptisorul de matca este un ingredient bine cunoscut al cremelor cosmetice, deoarece oferă un aspect mai tânăr și mai luminos al pielii. Laptisorul de matca este un produs natural cu conținut ridicat de nutrienți pentru piele, imbunătătind metabolismul acesteia și prevenind îmbătrânirea cutanata.


Laptisorul de matca este hrana cu care albinele hranesc matca - regina stupului, aceasta constand intr-un cocktail de vitamine, minerale si oligoelemente. Aceste substante nutritive s-au dovedit a fi de mare ajutor si in cosmetica, astfel incat laptisorul de matca, fie ca atare sau ca extract, a devenit un ingredient de nelipsit in produsele antiaging sau in cele pentru ingrijirea pielii mature, terne sau obosite.


Extractul de laptisorul de matca (Rojal Jelly) contine proteine si zaharuri cu rol umectant asupra pielii, provitamina B5 (Pantenol), acid 10-hydroxy-2-decenoique ce stimuleaza secretia de colagen, flavonoide cu rol antioxidant si minerale precum potasiu si calciu.


Proprietati:


Extractul de laptisor de matca (Royal Jelly) se foloseste ca activ cosmetic:


- pentru stimularea metabolismului celular al epidermului
- antiaging, contribuie la revitalizarea pielii
- antioxidant
- hidratant si umectant, contribuind la mentinerea unui nivel optim de hidratare a epidermului
- antiinflamator si calmant al iritatiilor cutanate
- in produsele pentru ingrijirea parului
- in produsele pentru ingrijirea unghiilor, datorita activitatii mineralizante
- seboregulator, in caz de acnee
- elasticizant si catifelant al pielii; imbunatateste trofismul cutanat si combate semnele imbatranirii cutanate.


Utilizari:


- in produse antiaging
- in produse pentru ingrijirea pielii sensibile
- in produse pentru piele uscata, deshidratata sau xerotica
- in produse de ingrijire a pielii cu acnee
- in produse destinate ingrijirii parului si unghiilor
- masti nutritive


Dozaj: intre 2% - 10%.


Se adauga la temperaturi sub 30°C si un pH al preparatului cosmetic intre 4,0 - 4,5.


In emulsii se adauga in faza de racire.


Date de siguranta:
Uz extern!
A nu se folosi de catre persoanele alergice la produsele stupului!


Nota: Informatiile din aceasta fisa sunt prezentate doar in scop educational si informativ si NU constituie o baza de tratament, prevenire sau diagnostic pentru vreo problema medicala sau de sanatate. De asemenea, NU constituie vreo prescriere de vreun fel. Pentru orice problema de sanatate va recomandam sa consultati un medic. Aceste informatii fiind destinate scopului educational pot sa nu fie complete si reprezinta o sinteza realizata din bibliografia mentionata mai jos.


Bibliografie selectiva:


Dweck A, Royal jelly, Formulating natural cosmetics, 271, Alluredbooks 2011.
Proserpio G, Passerini E, Le altre cosmesi: cosmeceutica, fitocosmesi, zoocosmesi, cosmesi minerale e termale, 110, ed. Tecniche Nuove 2002.
Capasso F, De Pasquale R, Grandolini G, Farmacognosia: botanica, chimica e farmacologia delle piante medicinali, 112, ed. Springer 2011.