Lanolina pura

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări

Lanolina pura

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

15,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Lanolina anhidra pura, grad farmaceutic si cosmetic.


Lanolina este o substanta grasa si ceroasa obtinuta din lana oilor. Este de fapt grasimea produsa de glandele sebacee ale oilor si are rolul de a le proteja de umezeala si frig, formand pe lana un strat de grasime ce o face impermeabila. Astfel, apa se scurge de pe blana oilor fara a le uda.


Pentru a putea fi utilizata in produse cosmetice si farmaceutice, lanolina este supusa unui minutios proces de filtrare pentru a elimina impuritatile prezente in mod natural in blana oilor.


Ingredientul oferit de noi este purificat conform PH. Eur.


Lanolina se utilizeaza de cca 100 ani ca ingredient cosmetic industrial, dupa ce, timp de milenii, a fost folosita pentru prepararea de pomezi si alifii cu rol emolient si de protectie a pielii la frig, umezeala sau vant.


In produsele cosmetice se foloseste ca ingredient emolient, ocluziv si pentru refacerea barierei naturale a pielii.


INCI: Adeps Lanae


Date tehnice:


Aspect: substanta grasa de culoare galbena, asemanatoare mierii solide. Devine galben translucid cand de topeste.
Miros: slab, caracteristic lanii de oaie
Punct de topire: 38,0° C- 44,0° C
Indice de aciditate: 0,52 mgKOH/g
Indice de saponificare: 99,2 mgKOH/g
Indice de peroxid: 5,98 meqO2/Kg


Ingredient conform cu Ph.Eur.


A se folosi preferabil inainte de: 03/2018