Pigment mineral perlat verde smarald

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Pigment mineral perlat verde smarald
  • Pigmenti cosmetici minerali perlati

Pigment mineral perlat verde smarald

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

8,90 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Pigment cosmetic perlat de origine minerala compus din mica, dioxid de titan, oxid de fier si pigment albastru de Prusia.


Este un produs conform cu standardele pentru produse naturale certificate organic. Se poate folosi in orice produs de machiaj sau produs cosmetic.


Aderenta deosebit de buna permite in general pigmentilor perlati sa fie folositi direct pe piele, fara a avea neaparat nevoie de o baza de machiaj.


INCI: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77510


 



Date tehnice:



  • prezentare: pudra perlata de culoare verde smarald

  • hidrofil si lipofil

  • prezinta o buna rezistenta la lumina

  • dimensiunea medie a particulei: 10 - 60 μm (nu este sub forma de nanoparticule) 


Proprietati cosmetice:



  • acest pigment are o buna aderenta pe piele (asa cum spuneam mai sus poate fi folosit direct pe piele pentru machiaj, singur sau amestecat cu alti pigmenti perlati)

  • se incorporeaza foarte usor in apa, permitand colorarea formulelor cosmetice fluide, fara a le ingrosa consistenta

  • permite colorarea gelurilor apoase si a emulsiilor, carora le confera un aspect perlat deosebit

  • se incorporeaza usor si in uleiuri

  • permite colorarea produselor anhidre concentrate, cu vascozitate ridicata

  • potrivit pentru colorarea sapunurilor naturale 


Aplicatii si dozaje recomandate:



  • rujuri: 0, 1 – 20%

  • fard de obraz: 0,1 – 25%

  • fard de pleoape: 0,1 – 99%

  • lac de unghii: 0,1 – 25%

  • sapunuri naturale: 0,1 – 2,5%

  • pasta de dinti: 0,1 – 2,0%

  • produse de ingrijire a pielii: 0,1 – 12%

  • produse destinate parului: 0,1 – 30% 


Modalitate de incorporare:



  • in emulsii se poate introduce la finalul prepararii

  • in produsele de tip pudra: dupa incorporarea ingredientelor care se disperseaza cu ajutorul mojarului

  • in balsamuri sau creme anhidre se disperseaza in prealabil in ulei

  • in geluri sau sampoane se adauga la finalul prepararii

  • in sapunuri naturale: se amesteca cu putina apa sau cu putin ulei pana la dispersarea completa si apoi se incorporeaza in masa de sapun


Date de siguranta:



  • se pastreaza in ambalajul original, inchis etans, in locuri ferite de umiditate

  • a nu se ingera

  • a nu se lasa la indemana copiilor

  • a nu se inhala 


In timpul manipularii va recomandam sa purtati masca pentru a evita inhalarea si ochelari protectori !


 


Alti pigmenti minerali perlati:


Pigmenti cosmetici perlati de origine minerala, produsi conform cu standardele pentru produse naturale certificate organic. Pot fi folositi in orice produs de machiaj sau produs cosmetic.