Pudra de orez micronizata

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Pudra de orez micronizata

Pudra de orez micronizata

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

4,50 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Oryza Sativa Starch


Pudra de orez micronizata este o pulbere fina si catifelanta cu multiple utilizari in cosmetica. Are capacitatea de a matifia tenul si de a absorbi sebumul in exces fara a fi comedogenica. Nu contine gluten, fiind de aceea preferata in produsele cosmetice hipoalergenice.


Proprietati si utilizare:



  • ca suport si filler pentru produsele cosmetice sub forma de pudra; este un inlocuitor foarte bun al talcului si al amidonului din porumb

  • ca suport pentru produsele de machiaj; dimensiunea particulelor sub 75 microni

  • ca ingredient in creme sau balsamuri anhidre (fara apa) carora le amelioreaza senzatia de „gras”, fiind in acelasi timp un ingredient emolient

  • in sapunurile naturale: ca baza de dispersie a pigmentilor destinati colorarii sapunurilor naturale; dispersia pigmentilor in pudra de orez impiedica aglomerarea acestora si aparitia de „puncte” de pigment nedispersat in sapunuri

  • ca baza pentru masti cosmetice: se combina cu miere, uleiuri vegetale, infuzii si pulberi de plante