Ulei de migdale dulci 100ml

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ulei de migdale dulci 100ml

Ulei de migdale dulci

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

13,50 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Ulei de migdale dulci rafinat


INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil


A se folosi preferabil inainte de: 01.2018


Compozitie acizi grasi:



  • acid oleic (62 – 86%)

  • acid linoleic (20 – 30%)

  • acid palmitic (4-9%)

  • acid stearic (max 3%)


Proprietati si indicatii


Obtinut din miezul samburilor de migdale, este un ulei bogat în acizi graşi esenţiali şi vitamine liposolubile. Are proprietăţi regenerante, restructurante şi ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, ceea ce îl face un ingredient ideal în produsele destinate pielii uscate şi delicate. 


Utilizare


Poate fi aplicat direct pe piele (ca ulei de masaj) si par sau poate fi folosit ca ingredient activ sau ca ulei purtator in produse destinate ingrijirii pielii si parului.


Dozaj recomandat: 3% - 10%


Se aplica usor, patrunde adanc in piele si asigura retentia umiditatii oferind in acelasi timp suport nutritiv.


Este destinat tuturor tipurilor de produse cosmetice, de la produse care se clatesc la produse care raman pe piele (creme, lotiuni, etc)