Ulei de migdale dulci virgin

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ulei de migdale dulci virgin

Ulei de migdale dulci virgin

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

19,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Din nou in stoc!


Ulei de migdale dulci virgin, obtinut prin presare la rece


INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

 




Compozitie acizi grasi (conform Buletinului de analiza):



  • acid oleic: 65,72%

  • acid linoleic: 24,21%

  • acid palmitic: 6,91%

  • acid stearic: 2,02%

  • alti acizi (palmitoleic, eicosanedienoic, arachidic, s.a.): 1,14%


Proprietati si indicatii
Obtinut prin presare la rece din miezul samburilor de migdale, este un ulei ce isi pastreaza neafectat intregul continut bogat în acizi graşi esenţiali şi vitamine liposolubile. Are proprietăţi regenerante, restructurante şi ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, ceea ce îl face un ingredient ideal în produsele destinate pielii uscate şi delicate. 


Utilizare


Poate fi aplicat direct pe piele (ca ulei de masaj) si par sau poate fi folosit ca ingredient activ sau ca ulei purtator in produse destinate ingrijirii pielii si parului.


Dozaj recomandat: 3% - 100%


Se aplica usor, patrunde adanc in piele si asigura retentia umiditatii oferind in acelasi timp suport nutritiv.


Este destinat tuturor tipurilor de produse cosmetice, de la produse care se clatesc la produse care raman pe piele (creme, lotiuni, etc)


 


Fotografia produsului este cu titlu de prezentare si ilustreaza aspectul uleiului de migdale dulci aflat in magazin.