Arbutin

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

13,80 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Arbutin


Arbutina este un glicozid ce se gaseste in mod natural in plante precum murele, afinele, graul, perele. Studiilor desfasurate au dovedit ca arbutina este foarte eficienta in probleme legate de pigmentare si pete de imbatranire datorita proprietatilor de inhibare a productiei de melanina si chiar poate inhiba efectele negative ale radiatiilor UV datorita proprietatilor de protectie solara pe care le poseda.  


Pentru aceste motive, este considerat unul din cele mai eficiente ingrediente cosmetice naturale destinate ingirjirii pielii. Se preteaza bine pentru toate tipurile si tonurile de piele.


De asemenea, poate fi combinata cu alte ingrediente destinate ingrijirii pielii pentru un efect sinergic. De exemplu, in combinatie cu extractul de papaya isi potenteaza efectele reciproc; extractul de papaya contribuie la exfolierea pielii, avand ca efect o absorbtie imbunatatita a arbutinei. Totodata, cantitatile mari de vitamina C continute de extractul de papaya in combinatie cu arbutina are ca efect imbunatatirea aspectului general al pielii si o “luminozitate” sporita.


Dozaj recomandat: 0,5% - 2%