Conservant cosmetic PHE

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

7,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Conservantul cosmetic  PHE este un conservant lichid pentru produsele de ingrijire personala, cu o eficienta ridicata si cu un spectru larg de actiune antimicrobiana. Acest conservant reduce tensiunea superficiala la nivelul membranei celulare a microorganismelor, impiedicand reproducerea acestora.


INCI: Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Contine: Phenoxyethanol (0,9%) si Ehtylhexylglycerin (0,1%)


Descriere si caracteristici: Conservantul cosmetic PHE este un conservant lichid compus din fenoxietanol si ethylhexylglycerin, un ingredient multifunctional care amplifica activitatea antibacteriana si antifungica a fenoxietanolului pentru o gama larga de formulari cosmetice, fara limitari de Ph.


Ethylhexylglycerin este un glyceryl ether care mai poate fi folosit in produsele cosmetice si ca agent hidratant, deodorant si stabilizator pentru parfumuri si arome.


Conservantul cosmetic  PHE este stabil la hidroliza, temperatura si un interval de pH cuprins intre 3,0 – 12,0. Se poate folosi si in produse anhidre (care nu contin apa), dar contin grasimi si uleiuri.


Solubilitate: Conservantul cosmetic PHE este solubil in alcool, glicerina si uleiuri. In apa este solubil pana la aprox.1%.


Stabilitate: Conservantul cosmetic PHE este stabil pana la temperaturi de lucru de 80°C.


Mod de utilizare: Ingredient cosmetic. Dozaj recomandat pana la  1%.
Dozajul maxim admis pentru Phenoxyethanol conform Regulamentului 9CE) 1223/2009: 1,1%.


In ce produse cosmetice se foloseste:


- produse pentru ten: serumuri, lotiuni, geluri, emulsii, produse pentru curatare, masti cosmetice, uleiuri, servetele umede
- produse pentru par: sampoane, geluri, spume, produse pentru conditionarea parului, coloranti, produse pentru coafat
- make-up: mascara, fond de ten, fond de pleoape, creioane, rusuri, gloss de buze, pudra, servetele
- produse pentru ras
- Produse pentru corp, maini si picioare: geluri, lotiuni, creme, exfolienate, uleiuri
- produse de protectie solara
- deodorante si antiperspirante
- se foloseste si pentru conservarea materiilor prime pentru cosmetice


Modalitate de pastrare: in loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui!


Date de siguranta:


- A nu se inghiti!
- Nu se foloseste nediluat pe piele
- A nu se lasa la indemana copiilor!
- Poate provoca grave leziuni oculare daca ajunge in ochi!
- A nu se folosi pentru produsele gen aerosol!
- A nu se depasi dozajul maxim admis conform Regulamentului (CE) 1223/2009: 1,1%!