Extract de Gingko Biloba

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract de Gingko Biloba

Extract concentrat din frunze de Gingko Biloba

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

22,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extract natural concentrat din frunze de Gingko Biloba cu 6% glicozide flavonoidice 8/10:1


Activ cosmetic cu rol antioxidant, antiinflamator, protector fata de radicalii liberi si de stimulare a microcirculatiei cutanate. Este un ingredient de exceptie destinat in principal produselor  antiaging.
Patrunde in straturile profunde ale pielii si stimuleaza sinteza de colagen, contribuind la buna hidratare a pielii si la reducerea ridurilor.


Aceste calitati de exceptie se datoreaza compozitiei sale chimice unice. Extractul de Gingko Biloba contine numerosi  compusi cu actiune antioxidanta, precum flavonoizii si polifenolii, care au rolul de a combate radicalii liberi ce apar  la nivelul epidermului.  Unul dintre acestia, quercitina, atrage in mod special atentia si prin actiunea sa antiinflamatoare.


Extractul concentrat din frunze de Gingko Biloba standardizat cu 6% glicozide flavonoidice este un produs care se obtine in raport de 8/10:1, din 8-10 kg de frunze de Gingko Biloba se obtine 1kg de extract!


INCI: Gingko Biloba Leaf Extract, Maltodextrin, Silica


Proprietati si indicatii


Extractul concentrat de Gingko Biloba are o capacitate remarcabila de a reduce stresul oxidativ la nivel cutanat si astfel  poate ajuta la calmarea pielii iritate sau la ingrijirea tenului cu probleme.
In plus, extractul de Gingko Biloba are o buna penetrabilitate cutanata si reuseste sa ajunga in straturile profunde ale pielii stimuland procesele de regenerare cutanata si astfel contribuie la imbunatatirea aspectului si tonusului pielii.


Stimuleaza  micro-circulatia si are efect vasoprotector, anticelulitic si tonifiant. Aceste calitati il recomanda in special pentru produsele destinate conturului ochilor si pentru cele cu rol anticelulitic.


Facand o trecere in revista a literaturii de specialitate pe tema proprietatilor cosmetice ale extractului de Gingko Biloba, nu gresim afirmand ca efectele sale topice sunt oarecum asemanatoare cu cele rezultate in urma consumului intern.


Forma de prezentare: pulbere fina de culoare maro


Solubilitate: solubila in apa, alcool, glicerina si glicoli.


Dozare: intre 0,1 % - 1%, adaugat in faza de racire a emulsiilor.


Modalitate de utilizare: este un produs termolabil, de aceea consideram ca cea mai buna metoda de insertie in emulsii este in faza de racire, la sfarsitul prepararii.


Date de siguranta:


- Ingredient cosmetic; uz extern
- a nu se lasa la indemana copiilor!
- folosirea produselor cosmetice  ce contin ginkgo biloba nu este recomandata persoanelor cu epilepsie, diabet, femeilor insarcinate sau care alapteaza sau inaintea interventiilor chirurgicale (se recomanda informarea medicului, in prealabil)!


Anecdotice: extractul de Gingko Biloba mai este denumit, in mod eronat, Gingo Biloba sau Ginko Biloba.