Extract concentrat de MACA

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract concentrat de MACA

Extract concentrat de MACA

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

23,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extractul uscat de Maca este un activ cosmetic cu rol revitalizant si restructurant pentru piele si par. Este un extract concentrat, 1kg de extract obtinandu-se din 4 kg de radacini de Maca peruviana.


INCI: Lepidium Meyenii Root Extract, maltodextrin


Proprietati si indicatii


Extractul de radacina de Maca este un extract bogat in aminoacizi, proteine, minerale, vitamine, flavonoizi si terpenoizi.


Este un activ cosmetic cu rol:


- regenerant, elasticizant
- antiaging
- antioxidant
- stimuleaza cresterea parului
- reduce si previne caderea parului datorata factorilor de stres
- creste rezistenta la rupere a firului de par


Asupra pielii exercita:


- actiune tonifianta, prin stimularea crearii de noi cheratinocite, celule care sunt predominante in stratum corneum, stratul superior al epidermului
- in acelasi timp stimuleaza sinteza de colagen si imbunatateste textura matricii celulare a dermului, facand pielea mai ferma si mai elastica.


 Asupra parului are o tripla actiune:


- stimuleaza cresterea parului prin stimularea multiplicarii celulare la nivelul bulbilor capilari
- intareste rezistenta si textura firului de par 
- contribuie la reducerea caderii parului prin doua mecanisme: creste rezistenta foliculilor capilari la stres si creste densitatea de colagen la nivelul scalpului 
- are actiune stimulanta asupra foliculilor pilosi si ajuta la cresterea normala a parului.


Forma de prezentare: pulbere fina de culoare maro


Dozare: intre 0,5% - 1%. In emulsii se poate introduce in faza apoasa; incalzirea pentru un timp scurt – atat cat este necesar emulsificarii - contribuie la solubilizarea substantelor active in emulsie.


Solubilitate: solubila in glicerina si alcool; partial solubila in apa; insolubila in uleiuri


Date de siguranta:


Ingredient cosmetic. Uz extern
A nu se lasa la indemana copiilor!
A nu se folosi in apropierea surselor de ventilatie (produs pulverulent)!