Asigură suportul nutritiv al pielii tale

cu Uleiul de ceai verde si Uleiul de trandafir, două produse originale Sanflora!

 

    

 

 

 

 Sanflora, un săpun blând pentru piele, dar necruţător cu viruşii!


 

 

 

 

 

 

Detox Spa la tine acasa
cu
un nou sapun natural Sanflora:
Purifiant / carbune activ si ghassoul

 

 

 

 

 

 

NOI pigmenti minerali, mai multa culoare pentru creatiile voastre cosmetice !

 

 

 

 

 

 

Uleiul de argan virgin, un ulei la superlativ !

Va oferim cel mai bun sortiment de ulei de argan: pur, virgin, nedezodorizat, obtinut prin presare la rece din miezul crud al nucilor de argan!  Pentru o utilizare cat mai simpla, va propunem mai multe modalitati de ambalare: 


Cel mai bun sortiment de ulei de argan: pur, virgin, nedezodorizat, obtinut prin presare la rece din miezul crud al nucilor de argan !


Cu siguranta ca cei mai multi dintre voi ati auzit despre uleiul de argan ca fiind unul din uleiurile cele mai pretioase pentru ingrijirea pielii. Mult timp am fost sceptici, punand acest lucru doar pe seama strategiilor de marketing ale companiilor cosmetice care sunt mereu in cautare de noi ingrediente-minune pentru a-si promova produsele.

De-abia dupa ce l-am testat o perioada mai indelungata am inteles ca, in cazul uleiului de argan virgin, realitatea „bate” marketingul si ca isi merita renumele cu prisosinta. 

Este un ulei fin, care atunci cand este folosit in cantitate mica patrunde relativ usor in epiderm fara a lasa urme grase si fara a incarca tenul. Are un miros special de seminte crude de argan, miros pe care noi il consideram un ”marker” al originalitatii si calitatii produsuluiEste renumit pentru proprietatile sale antioxidante, antiaging, hidratante, antiacneice si cicatrizante datorate atat continutului bogat in acizi grasi esentiali cat si actiunii sinergice a fractiei de compusi nesaponificabili, in mod special a sterolilor si tocoferolilor.

 

 

 

 

 

 

Produse noi in sectiunea Ambalaje/Recipiente cosmetice
Calitate premium, finisaj ireprosabil!


      

 

 

 

 

 

 

Coloranti vegetali sau ingrediente active?
Si una si alta!
Carbune vegetal activ, pulbere de rosii, turmeric. 

 

 

 

 

 

Stinge-ti setea pielii!
Bogate in principii active, apele florale calmeaza si diminueaza inflamatiile pielii greu incercata de razele soarelui, inducand o senzatie de prospetime si racoare! Ceea ce va propunem noi este un produs obtinut prin distilarea florilor proaspete imediat dupa cules, intr-o distilerie cu traditie de familie din Bulgaria.


 

 

 

 

 

 

Mai multi pigmenti minerali, mai multa culoare pentru creatiile voastre cosmetice !


Pigmenti cosmetici naturali utilizati drept coloranti in prepararea produselor cosmetice, a sapunurilor si pentru machiaj mineral.

 

 

 

 

 

 

Săpunurile naturale versus săpunurile sintetice


Probabil că nici un cuvant nu a fost mai mult utilizat si mai vag definit decât cuvantul “natural”. Eu il definesc într-un sens îngust, un chimist il defineste într-un sens larg, şi cei mai mulţi dintre noi au auzit atât de multe referitor la acest subiect încât a ajuns pe punctul de a fi discreditat.


Definesc un săpun natural ca unul care se bazează doar pe ingrediente ce se găsesc în natură. Prin contrast, un săpun sintetic se bazează pe substanţe chimice fabricate în laborator care să facă săpunul să arate şi să se comporte într-un anume mod. Ne gandim la săpunurile naturale ca la acelea obţinute în acord cu legile naturii iar la săpunurile sintetice ca la substanţe de curăţare fabricate de om – imitaţii sintetice ale lucrurilor reale.


Sanflora sapun natural handmade

 

Este tentant pentru industria de săpun să se îndrepte către substanţe sintetice şi să se îndepărteze de produsele naturale. Substanţele sintetice sunt mult mai stabile în multe situaţii. Prin urmare, sunt mai ieftine pe termen îndelungat, şi spre deosebire de uleiurile şi grăsimile ce diferă usor de la copac la copac, de la un anotimp la altul şi de la o regiune la alta, substanţele sintetice sunt aceleaşi ieri, astăzi şi maine. O cantitate dintr-o substanţă chimică, o cantitate dintr-o alta, şi iată o copie perfectă !


Pe masură ce ne obisnuim tot mai mult cu substanţele sintetice în toate aspectele vieţii noastre, riscăm să ne pierdem protecţia naturală şi în continuare să avem nevoie de mai multe intervenţii cu alte substanţe de sinteză. Ingrijirea pielii este doar o faţetă a acestui fenomen. Pielea noastră are o capacitate remarcabilă de a funcţiona pe cont propriu pentru a ne proteja, dar pe masura ce folosim substanţe tot mai aspre, străine, afectăm filmul protector al corpului nostru şi lăsăm pielea fară apărarea naturală specifică. Riscăm să devenim dependenţi de substanţe sintetice din ce în ce mai mai puternice care să ia locul funcţiilor naturale ale corpului nostru. Trebuie ca fiecare dintre noi, ca indivizi, să decidem pe ce drum vom merge – pe calea naturii sau pe cea a laboratorului.

 

 
Oferta Sanflora de uleiuri si unturi vegetale este mai bogata ca oricand!
 

Acestea sunt ingrediente de neinlocuit pentru ingrijirea pielii pentru ca prin structura si constituentii lor activi uleiurile si unturile vegetale reprezinta principala sursa nutritiva a pielii: 

  • contin acizi grasi esentiali: acestia sunt deosebit de importanti pentru buna desfasurare a proceselor biochimice ce au loc la nivelul epidermului; acizii grasi esentiali nu pot fi sintetizati de organismul uman si de aceea trebuie luati fie din alimentatie, fie prin aplicatii topice (la nivel cutanat)

  • inlocuiesc eficient lipidele fiziologice constitutive ale epidermului atunci cand acestea lipsesc (in cazul pielii uscate)

  • contin compusi liposolubili pretiosi precum: vitamina E, vitamina A, fitosteroli, polifenoli etc. Fiecare constituent are un rol specific de protectie si regenerare la nivel cutanat (de ex. unii sunt antioxidanti si fotoprotectori, altii au efect calmant, antiaging, etc)

  • mentin integritatea structurii lipidice a epidermului si ajuta astfel pielea sa-si indeplineasca principala functie biochimica, aceea de bariera in fata mediului si a evaporarii in exces a apei din organism prin piele (asa-numita pierdere de apa transepidermala)

  • mentin un nivel optim de hidratare a epidermului, ceea ce inseamna o piele supla, neteda si catifelata

  • ajuta la mentinerea pH-ului normal al pielii si pastreaza intacta mantaua acida a epidermului 


Asadar, constituentii activi ai uleiurilor vegetale asigura suportul nutritiv al pielii tale! 

 

ulei de argan, ulei de avocado, ulei de jojoba, ulei de macadamia, ulei de migdale dulci