Extract de IEDERA (Hedera helix) (extract hidroalcoolic)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Extract de IEDERA (Hedera helix) (extract hidroalcoolic)

Extract fluid de IEDERA (Hedera helix)

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

9,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Extractul fluid din frunze de Iedera (Hedera helix) este un extract vegetal hidroalcoolic bogat in substante active: flavonoide, saponine triterpenice, acid cafeic, acid clorogenic. Are rol astringent, anticelulitic, calmant si cicatrizant cutanat.


Extractul fluid de Iedera se obtine din frunze de Iedera, prin extractie in apa si alcool etilic (28% - 32%) intr-un raport de 1:1 planta:solvent. Nu este asadar o simpla tinctura ci este un extract concentrat. Un gram de extract fluid reprezinta echivalentul unui gram de planta.


INCI: Aqua, Ethanol, Hedera helix (Ivy) Leaf Extract 


Extractul de iedera este cunoscut in farmacologie in principal pentru proprietatile sale benefice asupra bolilor sistemului respirator, acest lucru datorandu-se numerosilor compusi activi pe care ii contine: flavonoide (quercetina, kampferol, acid cafeilchinic), saponine triterpenice (alfaehderina si hederagenina), acid cafeic, acid clorogenic. 


Aceiasi compusi activi ii confera proprietati importante in dermatologie si cosmetologie: vasoconstrictor, astringent, anticelulitic, antimicrobian, lenitiv si cicatrizant.
Extractul de iedra se foloseste pentru ingrijirea pielii cu:
- celulita
- acnee
- calozitati
- inflamatii
- flebita


Dozaj: 1% - 5%


Aspect: extract hidroalcoolic de culoare inchisa, cu miros specific


Avand numeroase substante active cu efect antiinflamator, stimulant si drenant (saponine, flavonoide, derivati ai acidului cafeic, fitosteroli), extractul de iedera folosit la masaj are o puternica acțiune  lipolitica si de drenare a fluidelor stagnante.


Aceste calitati fac din extractul uleios de iedera un ajutor excelent pentru imbunatatirea aspectului pielii cu  aspect de “coaja de portocala” si pentru combaterea celulitei.


Mod de utilizare: produsele in compozitia caruia se foloseste extractul hidroalcoolic de iedera se aplica pe zona dorita si se maseaza usor pana la absorbtia integrala in piele.


Produse recomandate: geluri cu extract de iedera, emulsii, serumuri


Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de lumina!


Ambalat in sticla de culoare bruna cu picurator care protejeaza extractul de lumina pentru o buna conservare si permite o dozare precisa.


Date de siguranta:


Produs concentrat!
A nu se folosi nediluat!
Uz extern!
A nu se ingera!
A nu se lasa la indemana copiilor!