Modalitatea de comanda


Lansarea comenzii se face utilizand sistemul nostru de comanda, prin completarea formularului de comanda.

Va rugam sa completati corect si complet formularul pentru o procesare cat mai rapida a comenzii, incluzand un numar de telefon si o adresa de e-mail valida, pe care o consultati cu regularitate.

Plasarea unei comenzi implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor precum si a contravalorii serviciilor de expeditie/postale. Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Expedierea produselor cumparate utilizand acest site se incadreaza in mod normal intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul lansarii comenzii pe site. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru o procesare si expediere cat mai rapida a comenzii. In situatii exceptionale, in cazul in care aceste termene de livrare nu pot fi respectate, va vom instiinta prin e-mail/telefonic de termenul estimat de finalizare a livrarii.

Valoarea minima a comenzii este de 75 lei.
Pretul final platit este format din valoarea comenzii la care se adauga contravaloarea serviciilor de expeditie/postale.

 

 

Livrarea comenzii


Puteti opta pentru livrare prin:

- Curier: reprezinta modalitatea de livrare cea mai rapida (24h din momentul expedierii coletului, serviciu disponibil de luni pana vineri; coletele nu sunt livrate in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale) 
- Posta Romana 


Tarifele aferente serviciilor de expeditie/postale:


In Bucuresti si zona Metropolitana (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu) 

Prin Curier: 
- 9 lei pentru comenzi < 150 lei
- GRATUIT pentru comenzile a caror factura este in valoare de minim 150 lei 

Prin Posta Romana:
Exclusiv cu plata in avans, prin transfer bancar, situatie in care in urma comenzii lansata vom emite si va vom transmite factura proforma/fiscala in baza careia veti putea efectua plata. 
Tariful de expediere va fi cel practicat de Posta Romana si se adauga la valoarea comenzii. In functie de greutatea coletului si valoarea acestuia, tariful poate fi in general intre 6 si 12 lei. 

In tara 

Prin Curier:
- 15 lei pentru comenzi < 240 lei
- GRATUIT pentru comenzile a caror factura este in valoare de minim 240 lei

Prin Posta Romana:
Exclusiv cu plata in avans, prin transfer bancar, situatie in care in urma comenzii lansata vom emite si va vom transmite factura proforma/fiscala in baza careia veti putea efectua plata. 
Tariful de expediere va fi cel practicat de Posta Romana si se adauga la valoarea comenzii. In functie de greutatea coletului si valoarea acestuia, tariful poate fi in general intre 6 si 12 lei. 


Modalitatea de plata


Puteti opta pentru plata:

- ramburs, la momentul primirii coletului (doar pentru livrarile prin curier)
- in avans, prin transfer bancar, situatie in care in urma comenzii lansata vom emite si va vom transmite factura proforma/fiscala in baza careia veti putea efectua plata.

 

 

Va multumim pentru interesul acordat !
Echipa Sanflora