Ulei cosmetic de Susan

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ulei cosmetic de Susan

Ulei cosmetic de Susan

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

12,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil


Ulei obtinut din seminte de susan prin presare, urmat de dezodorizare prin tratare cu aburi si filtrare prin pamant diatomeu.