Ulei esential de oregano

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Ulei esential de oregano

Ulei esential de OREGANO

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

10,50 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

INCI: Thymus Capitatus Herb Oil


Mentiuni:
Stratul exterior al epidermului (Stratum Corneum) actioneaza ca un adevarat depozit in care uleiurile esentiale pot persista chiar si cateva ore dupa aplicarea produselor ce le contin. De aici uleiurile esentiale se pot difuza prin piele si pot ajunge in sange. Acest fapt depinde de suprafata pe care este aplicat uleiul esential, de vascozitatea uleiului vegetal purtator (in care este incorporat), precum si de volatilitatea specifica fiecarui ulei esential. Rata de absorbtie a uleiurilor esentiale (precum si a oricaror alte substante ce pot patrunde in piele) creste foarte mult daca pielea este ranita sau iritata. De aceea nu se recomanda aplicarea uleiurilor esentiale in aceasta situatie. 


Atentionare
Anumiti compusi naturali prezenti in acest ulei esential pot prezenta un risc de alergie pentru anumite persoane sensibile atunci cand utilizeaza compozitii cosmetice in care acesta a fost introdus (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice 2003/15/CE)


Uz extern! Ca toate uleiurile esentiale, niciodata NU se foloseste nediluat. 
A nu se lasa la indemana copiilor!

A se evita contactul cu ochii!
Inainte de a folosi un ulei esential in aplicatii cutanate, realizati intotdeauna un mic test pe partea interioara a antebratului, dupa ce in prealabil ati diluat uleiul esential intr-un baza corespunzatoare scopului propus.
Informatiile din aceasta fisa sunt prezentate doar in scop educational si informativ si NU constituie o baza de tratament, prevenire sau diagnostic pentru vreo problema medicala sau de sanatate. De asemenea, NU constituie vreo prescriere de vreun fel.
Pentru orice problema de sanatate va recomandam sa consultati un medic.
Aceste informatii fiind destinate scopului educational pot sa nu fie complete si reprezinta o sinteza realizata din bibliografia mentionata mai jos.