Zeolit cosmetic micronizat

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte
Mai multe vizualizări
  • Zeolit cosmetic micronizat

ZEOLIT cosmetic micronizat

Disponibilitate: În stoc

* Câmpuri obligatorii

18,00 RON
Adaugă produse în coş
Descriere produs

Zeolitul tip clinoliptolit este un ingredient cosmetic versatil destinat produselor de machiaj, mastilor cosmetice, produselor de tip “dry Shampoo” sau produselor de tip “scrub”. Ofera intindere uniforma pe suprafata pielii si o senzatie placuta, hidratanta. Pielea nu se resimte ca fiind “incarcata”.


Zeolitul absoarbe mirosurile, grasimea in exces si impuritatile cutanate.


INCI: Zeolite


Ce este Zeolitul cosmetic?


Zeolitul este un mineral de origine vulcanica. Denumirea sa vine de la termenul grecesc “zeo” (a fierbe) si “litos” (piatra), adica “piatra care fierbe”. Aceasta provine de la insusirea de a se incalzi in contact cu apa. Are o structura cristalina rezultata din contactul magmei vulcanice cu apa oceanica.


De ce se foloseste Zeolitul in cosmetica?


Zeolitul este considerat un mineral “inteligent”, avand o capacitate exceptionala de a absorbi si de a retine radicalii liberi generati in straturile superioare ale epidermului, avand actiune antioxidanta si detoxifianta asupra pielii. Absoarbe


cationic metale grele, si alti poluanti de la nivelul pielii. Totodata, zeolitul se poate folosi si pentru curatarea parului si a pielii capului, fiind inclus in produsele de tip sampon uscat.


In plus exercita o actiune remineralizanta asupra pielii.


Se poate folosi si in pasta de dinti, inlocuind carbonatul de calciu.